Hozzávalók:
45 dkg liszt
1 csomag sütőpor
8 dkg margarin
5 dkg cukor
2 tojássárgája
2-2,5 dl tej
A hozzávalókat jól eldolgozzuk és ketté osztjuk. Az egyik felét tepsibe helyezzük és barackízzel megkenjük.
Erre tesszük a tölteléket:
25 dkg porcukor
25 dkg darált dió
1 ek. rum vagy rumaroma (esetleg citromhéj, de akár még a fahéj is finom lehet)
3 tojássárgája
5 tojásfehérje felvert habja
A tészta másik felével betakarjuk, megszurkáljuk és 250 C-on 25 percig sütjük.
Ha kihűlt, vaníliás porcukorral megszórjuk.
45 dkg liszt
1 csomag sütőpor
8 dkg margarin
5 dkg cukor
2 tojássárgája
2-2,5 dl tej
A hozzávalókat jól eldolgozzuk és ketté osztjuk. Az egyik felét tepsibe helyezzük és barackízzel megkenjük.
Erre tesszük a tölteléket:
25 dkg porcukor
25 dkg darált dió
1 ek. rum vagy rumaroma (esetleg citromhéj, de akár még a fahéj is finom lehet)
3 tojássárgája
5 tojásfehérje felvert habja
A tészta másik felével betakarjuk, megszurkáljuk és 250 C-on 25 percig sütjük.
Ha kihűlt, vaníliás porcukorral megszórjuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése