2008. december 22., hétfő

Isler

Hozzávalók:

30 dkg liszt
20 dkg margarin
10 dkg porcukor
1 vaníliás cukor
citromhéj
15 dkg étcsokoládé ( ezzel finomabb )
lekvár

A tésztához valókat hidegen dolgozzuk össze és hideg helyen pihentessük fél órát. Így lesz kellően omlós a sütink.
Nyújtsuk ki fél centi vastagra, kerek formával szaggassuk ki és gyenge közepes tűznél süssük világosra.
Ha kihűlt, akkor kettőt lekvárral ragasszunk össze.
Vízgőz fölött felolvasztott csokoládéval vonjuk be.

2 megjegyzés:

Budai Evódia írta...

jaj de régen kerestem ezt a fajta isler receptet. a férjem kedvence. köszönöm!

Mária írta...

Szívesen tényleg!

Mi is szeretjük ezt. A sógornőmtől kaptam ezt a receptet.

Jó sütést!