Hozzávalók:
25 dkg liszt
1 dkg szalalkáli
5 dkg zsír vagy margarin
1 tojás
2 evőkanál cukor
annyi tej, hogy könnyen kezelhető tészta legyen
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk és 3 lapot sütünk belőle.
Utána megtöltjük az alábbi krémmel:
4 dl tej, 1 evőkanál cukor, 1 tojássárgája, 4 púpozott evőkanál liszt keverékét megfőzzük sűrűre és hagyjuk kihűlni.
25 dkg margarint, 1 csomag vaníliás cukrot 25 dkg porcukorral kikeverünk és a sűrű alappal együtt jól elkeverjük.
Fedjük le a hűtőben, hogy megpuhulhasson a sütemény.
2009. január 23., péntek
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése