Hozzávalók:
1 kg keksz
50 dkg margarin
60 dkg cukor
6 dl tej
2 csomag vaníliás cukor
4 evőkanál kakaó
2 tasakos vagy 1 üveg rumaroma
10 dkg mazsola
15 dkg vágott dió
Elkészítés:
Az 50 dkg margarint a tejjel és a 60 dkg cukorral addig kell főzni, hogy majdnem lesüljön ( vagy besűrűsödjön? ).
Tűzhelyről levéve belekeverjük a mazsolát, félretesszük hűlni.
Darált keksz ( vagy tört keksz ), rumaroma, vaníliás cukor és kakaópor jön még hozzá.
A langyosra hűtött masszával jól összekeverjük, majd összegyúrjuk a dióval.
Ezután folpackba vagy őzgerincbe is tehetjük és hűtjük.
2009. január 21., szerda
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése